Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di yogurt bianco intero
- 60 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219.2 kJ / 2914 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 58.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Girelle al Rum e arancia
7h 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane alla ricotta
3h
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Pane bianco
3h
Svedesi
7h 30 min
Treccine al kefir
7h 30 min
Ciabattine
3h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Panini con gocce di cioccolato
3h 30min