Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di yogurt bianco intero
- 60 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219.2 kJ / 2914 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 58.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Pane Roti
1h
Svedesi
7h 30min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Panini con gocce di cioccolato
3h 30min
Pain aux raisins
4h 30 min
Trecce dolci
4h
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Treccine al kefir
7h 30min
Pane dolce alla frutta
2 Std. 55 Min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Pane alla ricotta
3h