Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 120.2 g
- Nasycený tuk
- 56.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 110.1 mg
Alternativní recepty
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Char siu bao buns con carote all'aceto
4 godz.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Chai latte parfait
15h 5min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Cheesecake al caffè
5 Std. 30 Min
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2h 15min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1 Std. 30 Min
Curd alle clementine
30min