
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1322 kcal / 5533 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 120.2 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 56.6 g
- Sodík
- 110.1 mg
Alternativní recepty
Pasta di pistacchi (100%)
20min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Mousse al cioccolato con le pere
3hod.
Cioccolata calda ruby con lamponi
15min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1hod. 30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10hod. 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1hod. 30min
Cheesecake al Prosecco
5hod.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7hod.
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Praline al tiramisù e cioccolato
1hod. 30min