
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Roggenkörner
- 130 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 80 g frische Hefe grob zerbröselt
- 100 g Zuckerrübensirup
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 50 g Leinsamen
- 200 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 172 kcal / 721 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 229 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Müsli-Brot
2hod. 30min
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4hod.
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min
Schwarzbrot
3hod.
Walnussbrot
2hod. 40min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2hod. 45min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Graubrot
2hod.
Vollwertbrot
2hod. 20min
Vollkornklotz
3hod. 30min
Weltmeisterbrot
5hod.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min