Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Roggenkörner
- 130 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 80 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 100 g Zuckerrübensirup
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 50 g Leinsamen
- 200 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 721 kJ / 172 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 229 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrot
3sa
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Weltmeisterbrot
5h
Möhren-Müsli-Brot
2j 30 menit
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3sa
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Möhrenbrot
2j
Vollkornklotz
3h 30min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2j 30 menit
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.