Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Roggenkörner
- 130 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 80 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 100 g Zuckerrübensirup
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 50 g Leinsamen
- 200 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 721 kJ / 172 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 229 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilch-Weckchen
1h 30 min
Walnussbrot
2h 40min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Weltmeisterbrot
5h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Vollkornklotz
3h 30min
Schwarzbrot
3h
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Körnerbrot
1h 40min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min