Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Buttermilch
- 15 g Hefe
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Datteln, entsteint
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Honig
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Bacon, in Scheiben, in Stücken (1 cm)
- 50 g Rucola
- Crema di Balsamico zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2588 kJ / 620 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3h
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min