
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 80 g Parmesan in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 524 kcal / 2192 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 godz. 15 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Kas-Press-Knödel
45 min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 godz. 15 min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 godz.
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 godz.
Kässpatzen
1 godz. 15 min