Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.
Kässpatzen
1 Std. 15 Min