Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung

Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung

4.7 440 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Roggenmehl Type 1150
    125 g
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
    125 g
  • Kurkuma
    ¼ TL
  • Ei
    1
  • Wasser
    70 g
  • Öl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Schalotte
    1
  • Butter
    70 g
  • Spinat, gehackt, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
    200 g
  • Ricotta
    80 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 2192 kJ / 524 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...