Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 500 - 800 g pora, pokrojonego w 2 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20 min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min