Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3185 kJ / 761 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 801.2 mg
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Schlemmertopf
40min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min