
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 761 kcal / 3185 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 801.2 mg
Alternativní recepty
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min
Pulled Pork Burger
6hod. 20min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Sauerbratenragout
49hod.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Schlemmertopf
40min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1hod. 20min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.