Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 EL Butterschmalz
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 600 g gemischtes Hackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 100 g Speckwürfel, fein
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Formen der Frikadellen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2570 kJ / 615 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1h 40min
Coq au vin
2h
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Frikadellen
25min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 godz. 35 min
Gulasch-Gewürz
5min