
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 getrocknete Tomaten
- 3 Stängel Basilikum
- 20 g Pinienkerne
- 100 g Feta
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 Hähnchenbrust (ca. 400-500 g)
- 300 g Tomaten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 TL Basilikum
- ½ TL Oregano
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 598 kcal / 2497 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1hod. 30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2hod. 10min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min