![Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3235cf82-c215-47c9-9bd2-72c5954c7470/Derivates/1fa3516f-abed-4176-88cd-e4c70672f5a6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g cukru
- 150 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 3 jajka
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1459.8 kJ / 348.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 38 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 Std.
Ganache pistacjowy
5h 30min
Crème pâtissière
2 godz. 35 min
Pistacjowe chantilly
4h 40min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 Std. 15 Min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 Std. 15 Min
Sos karmelowy
1 Std. 30 Min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 Std. 10 Min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min