![Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d213abc6-d46a-4748-95f6-69c733f2348c/Derivates/eb97e22d-4591-4ab7-9d13-c5201c4d0ad0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1000 g mleka
- 80 g mąki pszennej
- 50 g koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 582.6 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 157.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpety wieprzowe w sosie porowym (z osłoną noża miksującego)
1 Std. 30 Min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos pomidorowy Aurora
20min
Sos soubise
30min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15min
Sos śmietanowo-porowy
30min
Kanapki z pastą jajeczną
10min
Sos pieczeniowy
55 Min
Sos szpinakowo-śmietanowy
30min
Sos koperkowy
15min
Penne w sosie śmietanowym z łososiem i koperkiem
40min
Makaron z boczkiem i sosem porowym
40min