Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 35 g Mehl
- 400 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 40 g Dijon-Senf
- 35 g körniger Senf
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15 min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35min
Königsberger Klopse vom Kalb
1 godz.
Senfsauce
5min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 godz.
Zwiebelkuchen
1h 10min
Paniermehl
5min
Paniermehl
5min
Salatsauce Sylter Art
48hod.