Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 60 g Kapern, abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kalbshackfleisch
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcester-Sauce
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Feine Königsberger Klopse
1u.
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1u.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1u.
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min