Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 60 g Kapern, abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kalbshackfleisch
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcester-Sauce
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 godz.
Italienischer Linseneintopf
1 godz.
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 godz.
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24hod.
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Königsberger Klopse - mal anders
1 godz.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min