
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Sardellenfilets, in Öl abgetropft, in Stücken
- 60 g Kapern abgetropft
- 2 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kalbshackfleisch
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcester-Sauce
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1647 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gin-Tonic-Lachs
24 godz.
Dunkle Grundsauce
4 godz. 30 min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 godz. 30 min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Sauce Rouille
25 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Dijon-Senfsauce
15 min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 godz. 15 min