Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 60 g Kapern, abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kalbshackfleisch
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcester-Sauce
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 menit
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1j
Feine Königsberger Klopse
1j
Boeuf Bourguignon
1j 30 menit
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Geschmortes Kalbsragout
2j 10 menit
Dijon-Senfsauce
15min
Italienisches Gulasch
2j
Labskaus
50 menit
Ochsenbäckchen
5h