Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fisch und Marinade
- 6 Rotbarschfilets (à ca. 180 g), siehe Tipp
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
Reis und Fertigstellung
- 20 g Olivenöl
- 150 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Langkornreis
- 1 ½ TL Salz
- 580 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2442 kJ / 584 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1h
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1h
Lachs-Krabben-Pasta
35 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Spargel-Lachs-Päckchen mit Drillingen und Kerbelsauce
1h
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1h