
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fisch und Marinade
- 6 Rotbarschfilets (à ca. 180 g), siehe Tipp
- 300 g Cherry-Tomaten halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie abgezupft
- 100 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
Reis und Fertigstellung
- 20 g Olivenöl
- 150 g Möhren in Stücken (2-3 cm)
- 10 g Petersilie abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln in Spalten
- 300 g Langkornreis
- 1 ½ TL Salz
- 580 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 584 kcal / 2442 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1hod. 30min
Matjesstulle mit Kressedip
2hod. 40min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1hod.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1hod.
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1hod. 5min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1hod.
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1hod. 40min