
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g Garnelen, roh, geschält, TK aufgetaut, abgetropft
nebo 400 g Garnelen, roh, geschält frisch - 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g neutrales Öl
- 150 g Edamamebohnen aufgetaut (siehe Tipp)
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL Sesamöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 166 kcal / 694 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch-Pasta
40min
Erbsenpasta mit Garnelen
40min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Hähnchen-Spinat-Salat mit Bulgur
45min
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45min
Grüne Hähnchen-Couscous-Bowl
2hod.
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Lachs im Päckchen
40min