Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte sucrée aux blettes
1sa 30 dk
Tourte aux blettes
13h
Focaccia aux fanes de navet
3sa 15 dk
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1sa 30 dk
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Farçou
2 godz. 20 min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min