Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Gratin de blettes
1h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13 godz.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Farçou
2 Std. 20 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Cannelloni aux blettes
1h 5 phút