Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
TM6 TM5 TM31

Tourte aux blettes, pignons et raisins secs

4.3 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 2 oignon, coupé en quatre
  • 620 g d'eau
  • 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
  • 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
  • 50 g de pignons de pin
  • 50 g de raisins secs
  • sel
  • poivre moulu
  • 300 g de farine d'épeautre

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1605 kJ / 384 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
41 g
Tuk
20 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty