
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignon coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 384 kcal / 1605 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
Alternativní recepty
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1hod.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2hod. 50min
Tourte aux blettes
13hod.
Gratin de blettes
1hod.
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Farci charentais
2hod.
Farçou
2hod. 20min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1hod. 10min
Gratin de blette au tofu soyeux
1hod.
Fenouil à la parmesane
1hod. 25min