Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.
Saumon au fenouil
40 Min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30 Min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min