Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40 min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45 min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6h 15min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 min
Saumon au fenouil
40 min