
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle et 1 c. à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1334 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au fenouil
40min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35min
Asperges à la vinaigrette aux œufs
40min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1hod.
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Flétan à la chinoise
30min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min