Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 godz.
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 Std.
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 Min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Saumon au fenouil
40 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min