Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Palette à la diable
1 Std.
Bœuf bourguignon
12 godz.
Sauté de veau Marengo
55min
Goulasch
50 Min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Choucroute
1 Std. 40 Min
Cassoulet
13 Std.
Petit salé aux lentilles
45min
Garbure
1 Std. 10 Min