Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
45min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Sauté de veau Marengo
55min
Cassoulet
13 Std.
Bœuf bourguignon
2h 30min
Pâté de campagne
48 Std.
Lapin aux pruneaux
1h
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Brandade de morue
24h 35min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min