Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Goulasch
50 Min
Garbure
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Coq au vin
13 Std.
Joues de porc au cidre
1h 45 min.
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 Min
Cassoulet
13 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min