Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 6 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 738 kJ / 175 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Œufs au lait au caramel
55 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Iles flottantes
1 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Crème caramel
3 Std.
Riz au lait
1 Std.
Crème au chocolat
3h 25min
Crème anglaise
10 Min
Gâteau de riz au caramel
1 Std. 40 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Quiche sans pâte
45 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min