Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de rhum, ambré de préférence
- 20 g de beurre, pour le plat
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 339 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
-
Gâteaux et biscuits 11 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Riz au lait
1h
Far aux pruneaux
1h 5 min
Clafoutis aux cerises
50 Min
Œufs au lait
50 Min
Far aux pruneaux
1小时 35 分钟
Cake aux fruits confits
4 Std.
Brandade de morue
24u. 35min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min
Cannelés
13 Std. 45 Min