Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de rhum, ambré de préférence
- 20 g de beurre, pour le plat
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 339 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Riz au lait
1h
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Clafoutis aux cerises
50min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Far aux pruneaux
1h 5min
Far aux abricots
1h 15min
Œufs au lait
50min
Œufs au lait au caramel
55 min
Cannelés
13h 45min
Far aux pommes
1h
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min