Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315 kJ / 320 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Iles flottantes
1h
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Mayonnaise
5min
Mousse au chocolat
3h 20min
Beurre blanc
25min
Beurre blanc
20min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Crème anglaise
10min