Baconsurret kalkunlår med poteter

Baconsurret kalkunlår med poteter

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porsjoner

Suroviny

  • hvitløksfedd
    30 g
  • rosmarin, fersk
    5 kvister
  • bacon, i skiver
    150 g
    150 g skinke, skivet
  • kalkunlår, uten skinn, med bein
    800 g
    800 g kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein
  • salt
    1 ts
  • svart pepper, nykvernet
    3 klype
  • "extra virgin" olivenolje (2 ss)
    20 g
  • vann
    1300 g
  • potet delt i biter (4 cm)
    600 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 51 g
Kalorie 2174 kJ / 520 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše