Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate maduro en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cebolla
- 300 - 400 g de cubitos de hielo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de comino molido
- 8 - 10 hojas de albahaca fresca
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Sopa fría de pepino al eneldo
5min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Crema fría de aguacate
5min
Crema de pimientos rojos asados
30 min
Crema de aguacate y coco
10min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Gazpacho de zanahorias
10min