Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filets de saumon frais, coupés en gros dés
- 2 œufs
- 2 c. à soupe bombées de farine de blé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- le jus d'un citron jaune
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature (1 yaourt)
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 50 g de pousses d'épinards
- 750 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min.
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Bûche de poisson
13 Std.
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Terrine de poisson
1 Std.
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min