Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filets de saumon frais, coupés en gros dés
- 2 œufs
- 2 c. à soupe bombées de farine de blé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- le jus d'un citron jaune
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature (1 yaourt)
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 50 g de pousses d'épinards
- 750 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Terrine de volaille pistache-citron
24u.
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1u.
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Terrine aux deux poissons
1u.
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1u. 45min
Terrine de poisson
1u.