Tatin d'endives au bleu et aux noix
TM6 TM5 TM31

Tatin d'endives au bleu et aux noix

4.3 ( 97 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g de farine
  • 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 600 g d'endives (6)
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 40 g de noix décortiquées
  • 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
411 kcal / 1720 kJ
Protein
9 g
Tuk
23 g
Sacharidy
41 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty