
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 411 kcal / 1720 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 41 g
Alternativní recepty
Tourte aux blettes
13hod.
Farci charentais
2hod.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Fenouil à la parmesane
1hod. 25min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Tatin d'endives
1hod. 20min
Gratin de fenouil au chèvre
1hod. 5min
Endives au jambon gratinées au comté
13hod.
Quiche endive, moutarde et camembert
1hod. 30min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min