Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Gratin de blettes
1 Std.
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Tourte aux blettes
13h
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30 min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Tatin d'endives
1h 20 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12u. 45min