Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin de chou-fleur au fromage manchego et amandes
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12óra 45p
Tatin d'endives
1h 20 min