Tatin d'endives au bleu et aux noix

Tatin d'endives au bleu et aux noix

4.3 103 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
6 parts

Suroviny

  • 200 g de farine
  • 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
  • 560 g d'eau
  • 600 g d'endives (6)
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 40 g de noix décortiquées
  • 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 9 g
Kalorie 1720 kJ / 411 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...