
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 878.5 kcal / 3672 kJ
- Protein
- 78.5 g
- Tuk
- 50.5 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Sodík
- 2447.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de lotte aux épices
50min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Cassolette de poissons
1hod.
Lotte au beurre rouge
40min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1hod. 15min
Rognons de veau au xérès
25min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min