Lotte sauce vallée d’Auge

Lotte sauce vallée d’Auge

2.9 48 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2447.5 mg
Protein 78.5 g
Kalorie 3672 kJ / 878.5 kcal
Tuk 50.5 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 25.5 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...