Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Protein
- 78.5 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 2447.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce dieppoise
35min
Lotte au beurre rouge
40min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Cassolette de poissons
1h
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 Std. 35 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Gratin de moules au curry
50 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min