Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Protein
- 78.5 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 2447.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Joues de bœuf au cidre
3sa 15 dk
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5 min.
Raie aux câpres
45min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Mijoté de lotte aux épices
50 min.
Lotte à la provençale
50 min.
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min.
Cassolette de poissons
1h
Cassolettes de saint-jacques
30min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min