Lotte sauce vallée d’Auge
TM6

Lotte sauce vallée d’Auge

2.8 (44 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g d'oignon, coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3672 kJ / 878.5 kcal
Protein
78.5 g
Sacharidy
20.5 g
Tuk
50.5 g
Nasycený tuk
25.5 g
Vláknina
3 g
Sodík
2447.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty