Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Protein
- 78.5 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 2447.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Lotte à la diepoise
40 Min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min