Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de curcuma frais (voir "Variante(s)")
- 10 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 250 g de patate douce, coupée en morceaux
- 200 g de fenouil, émincé
- 300 g de lait de coco
- 400 g d'eau
- 150 g de chou chinois, émincé
- 100 g de petits pois frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'épinards frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1215 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 121 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Dhal butternut et lentilles corail
45min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35min
Pad thaï veggie
1 godz. 5 min
Curry au tofu fumé
40min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45min
Potée végétarienne
1 Std.
Curry de légumes au lait de coco
50min
Dahl indien et curry de légumes
1 Std. 25 Min