
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2319 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Windbeutel mit Erbsenmousse
4hod.
Rieslingspasteten
2hod. 30min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1hod. 15min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Erdbeer-Blanc-Manger
13hod.
Sauce Béarnaise
40min
Selbstgemachter Halloumi
3hod. 15min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2hod. 20min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min