Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2319 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Zwiebel-Physalis-Chutney
2h 45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Sauce Béarnaise
40min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Sauce Choron
20min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Fleischbällchen mit Sellerie-Apfel-Püree und Cidersauce
1h 10min