Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 300 g Galiamelone (Netzmelone), in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Akazienhonig
- 50 g Weißweinessig
- 1 EL Fenchelsaat
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
nebo 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 4 EL Olivenöl
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 120 g Mett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1976 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Rotweinbutter
3h 20 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Espressodressing
5 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Erdbeer-Avocado-Salsa
20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Mexican Rosemary Punch
10 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Orangendressing
5 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Zitronenbutter
5 min
Mango-Avocado-Salsa
15 Min