Kompatibilní verze
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au yaourt
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- 40 g de jus de citron
- 250 g de yaourt nature à 10% m.g.
Le caramel au sésame
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g d'eau
- 10 g de graines de sésame blanc
Les poires au vin
- 600 g de vin rouge
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- 80 g de sucre roux
- 800 g de poires, épluchées et entières (4 poires)
Le coulis de fruits rouges
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1939.8 kJ / 462.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 93.5 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 39.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 Min
Poires au vin rouge
5h
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Baba au rhum
3h
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Sole, topinambours et épices
55 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.