Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Involtini d'aubergine à la tomate
1 godz. 10 min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Samoussa aux épinards
1h
Keftas grillées
45 min