Spanakopitas à la feta et à l'aneth

Spanakopitas à la feta et à l'aneth

4.2 18 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
8 pièces

Suroviny

  • 1000 g d'épinards frais
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet d'aneth frais équeuté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de feta
  • 100 g d'huile d'olive
  • 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 7 g
Kalorie 1063 kJ / 254 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...