
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 254 kcal / 1063 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1hod. 50min
Fatayers aux épinards
1hod. 40min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1hod.
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13hod.
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1hod.
Brochettes de kefta
55min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Brochettes chich taouk, houmous et salade aux graines
1hod. 40min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2hod. 15min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35min
Spanakopita aux épinards
1hod. 15min