Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de millet en grains décortiqué
  • 400 g d'eau
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en petits tronçons
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de jus de citron
  • 150 g de tomates coupées en brunoise
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés finement
  • 25 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 249.3 mg
Protein 4.8 g
Kalorie 897 kJ / 213.8 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...