Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de millet en grains, décortiqué
- 400 g d'eau
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, coupé en petits tronçons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de jus de citron
- 150 g de tomates, coupées en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés finement
- 25 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 897 kJ / 213.8 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 249.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taboulé de quinoa
35 Min
Tomates farcies au sarrasin
1h
Cuisson du millet
45min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 Std.
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Taboulé de quinoa
35 Min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 Min
Taboulé de sarrasin
2h 35 min
Lentilles corail à la provençale
30 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3u. 15min