Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 521 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 174 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartinade poivron-pomme
25min
Tartinable aux lentilles corail et curry breton
15min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2sa 15 dk
Tartinade de lentilles à l'indienne
30 Min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10min
Rillettes de lentilles aux noix
25min
Cake au tofu, tomates séchées et pesto rosso
1 Std. 10 Min
Crackers aux graines, dips à la dorade ou à la tomate
1 godz. 45 min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min