Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 521 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 174 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartinade menthe, feta et grenade
25 Min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Scones salés au parmesan
35min
Tartinade concombre-ricotta
10 Min
Rillettes de thon aux câpres
15 Min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min