Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 521 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 174 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houmous aux tomates séchées
10 Min
Houmous de courgette
10 Min
Crackers aux graines, houmous au poivron et mousses au chocolat
1h 45min
Houmous
10 Min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Houmous feta et roquette
10 Min
Houmous de betterave
15min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Tzatziki comme en Grèce
40min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Houmous léger au curcuma et grenade
10 Min