
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g svínalund skorin í sneiðar (1 cm)
- 100 g sveppir í sneiðum
-
75
g vermouth
nebo 75 g Madeira vín, þurrt eða sætt - 100 g mjólk
- 60 g laukur skorinn í tvennt
- 1 hvítlauksrif (volitelně)
- 2 tsk gróft sinnep
- 1 tsk sterkt sinnep
-
1
kjúklingakraftur, teningur
nebo 1 kúfuð tsk kjúklingakraftur - 1 tsk salt
- 1 hnífsoddur svartur pipar eftir smekk
-
2
msk sýrður rjómi
nebo 2 msk rjómi (úr kúamjólk) - 1 kúfuð msk maísmjöl
- 2 - 3 stönglar fersk steinselja til skreytinga
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ungverskt gúllas með brauð-dumplings
1hod. 30min
Borgari með djúsí ostafyllingu
Žádné hodnocení
Stroganoff
Žádné hodnocení
Steikarsalat
20min
Nauta tacos
25min
Nautabátar
Žádné hodnocení
Nauta fajitas
Žádné hodnocení
Kínóasalat með kjúklingi og avókadó
Žádné hodnocení
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Lahmacun Pide (tyrknesk pizza)
Žádné hodnocení
Tandoori kjúklingur
45min
Buffalo kjúklingavængir
Žádné hodnocení