
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g laukur skorinn í hálft
- 100 g beikonkurl
- 500 - 600 g svínalund
- 2 tsk salt
- ¼ tsk malaður pipar
- 1 - 1 ½ tsk paprika, möluð
- 6 - 8 sneið fitulítið beikon, reykt (60-80 g)
- 500 g súrkál
- 1 lárviðarlauf (volitelně)
- 3 einiber (volitelně)
- 500 g vatn
- 750 g kartöflur skornar í bita (3 cm)
- 3 msk steikingarolía
- 250 g laukur í sneiðum
- 140 g mjólk
- 40 g smjör, saltað eða ósaltað
- 2 - 3 hnífsoddur múskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 590 kcal / 2467 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ungverskt gúllas með brauð-dumplings
1hod. 30min
Borgari með djúsí ostafyllingu
Žádné hodnocení
Stroganoff
Žádné hodnocení
Steikarsalat
20min
Nauta tacos
25min
Nautabátar
Žádné hodnocení
Nauta fajitas
Žádné hodnocení
Kínóasalat með kjúklingi og avókadó
Žádné hodnocení
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Lahmacun Pide (tyrknesk pizza)
Žádné hodnocení
Tandoori kjúklingur
45min
Buffalo kjúklingavængir
Žádné hodnocení