
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g ólífuolía
- 300 g nautafille í strimlum (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 hnífsoddur pipar, malaður
- 1 tsk salt
- 300 g nautafille skorið í strimla (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g laukur skorinn í bita
- 1 hvítlauksrif
- 250 g ferskir sveppir skornir í bita
- 30 g vatn
- 10 g maísmjöl
-
½
tsk kjötkraftur
nebo ½ kjötraftur, teningur - 1 tsk English mustard (sterkt sinnep) eða annað bragðsterkt sinnep t.d. Dijon
- 200 g rjómi
- 50 g súrar gúrkur skornar niður (volitelně)
- steinselja, fersk til skreytinga
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ungverskt gúllas með brauð-dumplings
1hod. 30min
Borgari með djúsí ostafyllingu
Žádné hodnocení
Stroganoff
Žádné hodnocení
Steikarsalat
20min
Nauta tacos
25min
Nautabátar
Žádné hodnocení
Nauta fajitas
Žádné hodnocení
Kínóasalat með kjúklingi og avókadó
Žádné hodnocení
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Lahmacun Pide (tyrknesk pizza)
Žádné hodnocení
Tandoori kjúklingur
45min
Buffalo kjúklingavængir
Žádné hodnocení