
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kartöflur cut in pieces (3-4 cm)
- ólífuolía plus extra for greasing
- 6 bitar hvítur fiskur (roðlaus) (120-200 g each)
- salt adjust to taste
- 150 g laukur cut in halves
- 1 hvítlauksrif
- 100 g gulrætur cut in pieces
- 30 g ólífuolía
- 50 g hvítvín (volitelně)
- 400 g tómatar cut in pieces
- ½ tsk svartur pipar
- 1 tsk salt
- 100 g vatn
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min