
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 appelsína helst lífræn, börkur og safi
- 1 sítróna helst lífræn, börkur og safi
- 700 g vatn
- 400 g kartöflur skornar í bita
- 400 g kúrbítur skorinn í sneiðar (5 mm)
- smjör, saltað eða ósaltað
- 4 bitar þorskur (120-200 g hver)
- ½ tsk salt eftir smekk
- ½ tsk svartur pipar eftir smekk
- 80 g smjör, saltað eða ósaltað
-
1
tsk anísfræ, heil
nebo 1 tsk fennel fræ, þurrkuð - 3 stönglar fersk steinselja laufin, söxuð
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 405 kcal / 1694 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min