
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g vatn
- salt eftir smekk
- 600 g kartöflur skornar í bita (2-3 cm)
- 4 laxabitar, roðlausir (120-200 g hver biti, 2 cm á þykktina)
- 1 sítróna helst lífræn, börkur og safi
- pipar, malaður eftir smekk
- 100 g skallotlaukur skornir í tvennt
- 150 g sveppir í sneiðum
- 50 g hvítvín, þurrt
- 50 g rjómi
- 200 g rjómaostur
- 150 g sveppir í sneiðum
- 2 hnífsoddar múskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min