
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- matarolía til að smyrja
- 2 - 4 kaffir lime lauf, fersk (sjá ráð), stilkarnir fjarlægðir
- 100 g grænar baunir, ferskar snyrtar
-
2
vorlaukur (u.þ.b. 40 g), sneiddur niður
nebo 2 skallotlaukur (u.þ.b. 40 g), sneiddur niður - 600 g hvítur fiskur, flök eða bitar (t.d. þorskur eða ýsa), í bitum (3-4 cm)
- 30 - 50 g red curry paste
-
60
g kókosrjómi
nebo 30 g kókosmjólkurduft þynnt í 30 g af vatni - 1 eggjahvíta
- ½ - 1 tsk salt
- 1000 g vatn
- 1 rauður chili, ferskur til að skreyta
- Nutriční hodnoty
- na 3 stykki
- Kalorie
- 202 kcal / 840 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min