
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g laukur skorinn í hálft
- 1 hvítlauksrif
- 85 g ólífuolía
-
½
tsk cayenne pipar eftir smekk
nebo ½ tsk chiliflögur, þurrkaðar eftir smekk - 1000 g kræklingur, ferskur, í skelinni hreinsaður
- 200 g maukaðir tómatar, úr dós eða ferskir
- 100 g hvítvín, þurrt
- 1 hnífsoddur salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 257 kcal / 1076 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min