Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
nebo 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Manaïches au zaatar
2h
Salade fattouch
25 min
Pains au zaatar
1j 55 menit
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Pains au beurre d'herbes
1h
Rekakats libanais
45min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Sambousseks à la viande
1h 20 min
Brochettes de kefta
55min