Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
nebo 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Zaalouk d’aubergine
45min
Brochettes de kefta
55 Min
Rekakats libanais
45min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pain libanais épicé
3 godz. 30 min
Pain indien (naan)
1h 50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min