Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ristet blomkål
- 550 g blomkål, skåret i buketter
- 3 spsk olivenolie
- 2 knivspids sort peber, stødt, plus extra for seasoning
- ½ spsk gurkemeje, stødt
Chili & hvidløgs olie
- 2 rød chili, frisk, halve
- 4 fed hvidløg
- 1 tsk havsalt
- 125 g olivenolie
Suppe
- 180 g løg, kvarte
- 30 g olivenolie
- 3 spsk græskarkerner
- 600 g vand
- 1 grøntsagsbouillon terning til 0,5 l.
- 1 tsk havsalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1587 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 31 g