
Zařízení & příslušenství
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Příprava 45min
Celkový 1hod. 30min
8 portioner
Suroviny
Tahin
-
sesamfrø200 g
-
vindruekerneolie50 g
-
havsalt1 knivspids
Tahindressing
-
citronsaft2 spsk
-
løgsalt1 tsk
-
honning1 tsk
-
soyamælk50 g
-
hvidløg, granuleret1 knivspids
Linse- og kikærteburgere
-
cheddar skåret i stykker (3-4 cm)100 g
-
brød, daggammelt revet i stykker150 g
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
rødløg (ca. 80 g), delt i to1
-
fed hvidløg1
-
oregano, tørret1 spsk
-
sennepspulver1 tsk
-
cayennepeber, stødt1 - 2 knivspidser
-
olivenolie plus ekstra til stegning1 spsk
-
linser, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
æg1
Forsamling
-
boller8
-
avokado most1
-
brie i tynde skiver (valgfrit)200 g
-
blomme tomater delt i skiver1 - 2
-
romainesalat4 blade
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
718 kcal /
3014 kJ
Protein
29 g
Tuk
41 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
12 g
Sodík
1033 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarisk køkken
43 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
25hod. 30min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
50min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení