
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g bulgur
- 1000 g vand
- 2 fed hvidløg
- 1 citron kun skallen
- 40 g soyasauce
- 1 spsk mirin
- 1 spsk sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 2 tsk riseddike
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 tsk rørsukker
- 1 - 2 tsk sambal oelek (se tips)
- 4 forårsløg kun grøn del, skåret i tynde skiver
- 6 kviste basilikumblade
- 6 kviste mynteblad, frisk
- 40 g græskarkerner stegt (se tips)
- 80 g pinjekerner, ristede
- 500 g aubergine i tynde skiver (ca. 5 mm)
- olivenolie til dryp
- 1 - 2 tsk havsalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kcal / 2353 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1853 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indisk grøntsagsret i karry
50min
Svampebolognese med courgette-nudler
Žádné hodnocení
Græskartærte
Žádné hodnocení
Tortilla med courgette og falafler
Žádné hodnocení
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Žádné hodnocení
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Žádné hodnocení
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Galette med ost og tofudressing
Žádné hodnocení
Quesadillas med chilichutney
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení