Grøntsagskarry med blomkålcouscous

Grøntsagskarry med blomkålcouscous

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portioner

Suroviny

  • blomkål opdelt i buketter
    600 g
  • spidskommenfrø
    2 tsk
  • korianderfrø
    3 tsk
  • peberkorn, sorte
    ½ - 1 tsk
  • chilipulver
    1 tsk
  • gurkemeje, stødt
    ¼ tsk
  • fed hvidløg
    3
  • løg delt i to
    200 g
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • kokosmælk
    400 g
  • vand
    130 g
  • sød kartoffel skåret i tern (4 cm)
    500 g
  • græskar skåret i tern (4 cm)
    500 g
  • havsalt plus ekstra efter smag
    ½ tsk
  • cashewnødder, ristet og saltet
    50 g
  • baby broccoli delt i kvarte
    100 g
  • sukkerærter delt i to
    50 g
  • babyspinat, frisk
    80 g
  • sort peber, stødt
  • yoghurt naturel
    150 g
  • koriander, frisk kun blade, til pynt
    4 kviste
  • cashewnødder, ristet og saltet til pynt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 455 mg
Protein 11 g
Kalorie 1663 kJ / 396 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše