Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 2255.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi alla maremmana
40min
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà, patate e funghi
45min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalá alle olive
25 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Alici alla Reggina
45min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h