Zuppa di baccalà alle cipolle

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.7 83 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2255.2 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 1058 kJ / 252.7 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...