Zuppa di baccalà alle cipolle
TM6 TM5

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.7 (77 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1058 kJ / 252.7 kcal
Protein
23.8 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
13.6 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
2255.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty