Zařízení & příslušenství
Zuppa di baccalà alle cipolle
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni
Suroviny
-
120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
-
50 g olio extravergine di oliva
-
400 g di polpa di pomodoro
-
500 g di baccalà ammollato e dissalato
-
pane casereccio a fette, a piacere
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
2255.2 mg
Protein
23.8 g
Kalorie
1058 kJ /
252.7 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
L'Italia da gustare
70 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min.
Baccalá alle olive
25min.
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Coniglio ai carciofi
1hod. 25min.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà alla livornese
35min.
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min.
Seppie in zimino
40min.
Zuppa di baccalà
1hod.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min.
Baccalà alla ligure
1hod.