Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 2255.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Moscardini al limone
30 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà gratinato
50 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Seppie in zimino
40 Min