Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 2255.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalà alla livornese
35 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalá alle olive
25 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min