Zařízení & příslušenství
Zuppa di baccalà alle cipolle
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni
Suroviny
-
120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
-
50 g olio extravergine di oliva
-
400 g di polpa di pomodoro
-
500 g di baccalà ammollato e dissalato
-
pane casereccio a fette, a piacere
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
2255.2 mg
Protein
23.8 g
Kalorie
1058 kJ /
252.7 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
L'Italia da gustare
70 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1hod.
Baccalà alla livornese
35min.
Zuppa di baccalà
1hod.
Calamari alla napoletana
40min.
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Baccalà alla cappuccina
55min.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Stoccafisso con i porri
50min.
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min.
Baccalá alle olive
25min.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min.