Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g de châtaignes cuites et pelées (en bocal, sous vide ou maison)
- 2 tranches épaisses de lard fumé, coupées en dés
- 2 brins de thym frais
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de bouillon de volaille
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de farine de blé
- 2 œufs, battus
- 60 g de chapelure fine
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40 Min
Courgettes farcies au canard
1h 5min
Chips aux graines et rillettes de thon au citron vert
45 Min
Galettes de boulgour au chorizo
1 Std.
Scotch eggs
1h 25 min
Glace au sarrasin
12 Std.
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 Std.
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2h 20 min
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 Std. 20 Min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Croquettes de camembert panées au sésame
30 min