Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g de châtaignes cuites et pelées (en bocal, sous vide ou maison)
- 2 tranches épaisses de lard fumé, coupées en dés
- 2 brins de thym frais
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de bouillon de volaille
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de farine de blé
- 2 œufs, battus
- 60 g de chapelure fine
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Hachis de canard et petits pois
1h
Polenta au gorgonzola
25min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min