Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pour la pâte
- 200 g de farine de blé
- 6 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pour la farce
- 450 g de blancs de poireau, en rondelles
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
Pour le bouillon
- 100 g d'oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 cm de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux
- 150 g de carottes, en grosses rondelles
- 1500 g d'eau
- 2 poireaux, le vert seulement (100 g envrion)
- 50 g de fenouil, en morceaux
- du sel
- quelques herbes aromatiques fraîches, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1503 kJ / 358 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Pâtes fraîches vertes
1u.
Ravioli asperge-roquette
2h
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1u.
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 godz. 5 min
Pâtes fraîches au basilic
40min
Tatin d'oignons au thym
2h
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Gnocchis de patate douce
40min
Cannelloni aux blettes
1h 5min