Verrine mocaccino et caramel
TM6

Verrine mocaccino et caramel

3.4 (22 hodnocení)

Suroviny

La sauce au caramel

  • 250 g de sucre en poudre
    nebo 250 g de sucre roux
  • 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau

La crème chantilly au café

  • 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 40 g de sucre glace
  • 2 c. à café de café instantané
  • 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2494 kJ / 597.5 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
60.5 g
Tuk
37.7 g
Nasycený tuk
25.7 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
70.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty