Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 70.2 mg
Alternativní recepty
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Gâteau de crêpes à l'orange
8h 10min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Parfait au caramel
7h
Gâteau crémeux à la vanille
13u.
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30 min
Entremets façon tiramisu
5h