
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre type sablés bretons, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 597.5 kcal / 2494 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 37.7 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 25.7 g
- Sodík
- 70.2 mg
Alternativní recepty
Merveilleux au chocolat
2hod. 45min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4hod. 5min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1hod. 10min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2hod. 30min
Tarte fine façon cheesecake
4hod.
Charlotte aux fraises
3hod. 35min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Fraisier macaroné revisité
2hod. 45min
Eclairs façon tarte citron
1hod. 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Macarons coco-chocolat blanc
5hod. 5min
Mille-feuille classique à la vanille
7hod. 10min