Verrine mocaccino et caramel

Verrine mocaccino et caramel

3.5 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

La sauce au caramel
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau
La crème chantilly au café
  • 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 40 g de sucre glace
  • 2 c. à café de café instantané
  • 100 g de biscuits sablés au beurre type sablés bretons, émiettés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 70.2 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 2494 kJ / 597.5 kcal
Tuk 37.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 25.7 g
Sacharidy 60.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...